Skip to content

Truckwash

Truckwash

Bedrijven zien het schoonmaken van hun vrachtwagens maar al te vaak als een kostenpost. En hoewel het geld kost om een ​​vrachtwagen schoon te houden, wegen de voordelen ruimschoots op tegen de kosten.

Dan is er het beeldstuk voor zowel het aantrekken van chauffeurs als voor nieuwe klanten. Door het chauffeurstekort hebben goed gekwalificeerde chauffeurs de keuze waar ze willen werken. Gegeven de keuze tussen een vloot met glanzende, schone vrachtwagens en een waarvan de vrachtwagens bedekt zijn met vuil, welke denk je dat ze zullen kiezen?

En chauffeurs zijn niet de enige mensen die u probeert te imponeren. Uw truck is een rollend reclamebord, reclame voor uw bedrijf. Vraag uzelf af welk bericht u verzendt als mensen zien dat uw vrachtwagen het straatvuil bedekt. Verladers zien vervoerders als verlengstukken van zichzelf en willen niet vertegenwoordigd worden door iemand met een slecht imago.

Misschien wel de belangrijkste reden om uw truck schoon te houden, is dat u de levensduur op de weg daadwerkelijk verlengt. Het is geen geheim dat de de-icing-chemicaliën die tegenwoordig op de wegen worden gebruikt, extreem corrosief zijn. Hoe langer ze op het onderstel van uw vrachtwagens blijven, hoe meer schade ze aanrichten.

Carwash

Als uw auto er schoner uitziet, helpt dit uw hoofd overzichtelijker te maken. Het is verrassend hoe een schone auto van invloed kan zijn op hoe u erover denkt. Bovendien kunnen autowasstraten uw investering beschermen. Een autowasstraat helpt de lak van uw auto te beschermen door zure regen, vuil en strooizout op te ruimen die roest en corrosie aan uw auto kunnen veroorzaken.

Als u zich zorgen maakt over het verkleinen van uw ecologische voetafdruk, kost het handmatig wassen van uw auto eigenlijk meer water dan bij een wasstraat. Denk er zo over na: u laat een slang lopen, vult een emmer met zeepwater en sproeit vervolgens uw auto om de zeepresten weg te vegen. Het overtollige water wordt gewoon verspild. Autowasstraten kunnen een deel van het water dat in de wasbeurten wordt gebruikt recyclen (het is gereinigd en behandeld voordat het opnieuw wordt gebruikt). De gemiddelde autowasstraat voor thuisgebruik gebruikt 150 liter water, terwijl een autowasstraat ongeveer 35 liter water gebruikt.

PRIJZEN