Skip to content

Over ons

Over ons

Onze TruckWash verzorgt de reiniging van alle types voertuigen, Zelfs voor het wassen van uw trailer, caravan of uw camper bent u bij ons op het juiste adres!

Onze truckwash beschikt over moderne wasinstallaties waar wij zeer efficiënt, met korte wachttijden een maximale kwaliteit kunnen leveren.

We gaan sterk en breiden ons merk uit om dezelfde niveaus van perfectie, kwaliteit, betrouwbaarheid en ervaring te bieden aan de schoonmaaksector voor wagenparken en bedrijfsvoertuigen. Truckwash Bilzen heeft duizenden uren besteed aan het leren van de fijne kneepjes van het parkeren en het schoonmaken van bedrijfsvoertuigen en onze resultaten spreken voor zich.

Missie

Bij ons houdt het wassen en reinigen van een truck & meer in dan het natmaken van de lak met water en zeep. Uw voertuig komt glanzend en streeploos weer naar buiten rijden.

Professionele voertuigverzorging laat uw wagenpark stralen. Als het gaat om voertuigonderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres. Een schoon, goed onderhouden bedrijfsvoertuig heeft een positief effect op het imago van uw bedrijf en bevordert ook het waardebehoud van het voertuig. Wij bieden u een kwalitatieve wash voor een eerlijke prijs. Ons serviceteam is beschikbaar om u te helpen bij het reinigen van uw voertuigen.

Play Video